Het familieverhaal van

City Champagne

City Champagne is de handelsnaam van OdeVivre, het familiebedrijf van broer Jeffrey en zusters Wendy en Patricia Rundberg: Ze werken al 15 jaar samen met het 5 generaties oude familiebedrijf COQUERET-BÉNARD. In deze jaren werd een lange vriendschap opgebouwd waarin creativiteit en vertrouwen steeds verder groeide. Met trots wordt deze champagne nu onder eigen label rechtstreeks geleverd via de webshop van het familiebedrijf City Champagne. Maar hoe is het eigenlijk allemaal ontstaan?

Champagne met karakter

OdeVivre

Er was eens...

In 2008 hebben de zusjes Trix & Wendy Rundberg “OdeVivre” op gericht. Ontstaan uit passie en de onverzadigde nieuwsgierigheid naar Champagne. Een keukentafel idee omdat het tripje naar de lokale wijnhandel best een keer vervangen kon worden met een tripje naar de Champagnestreek.   Vele tripjes naar Epernay en omgeving volgden. Altijd weer met nieuwe kennismakingen en nieuwe belevenissen. Tot zelfs helpen bij de oogst van de Champagnedruiven van ‘ons’ huis COQUERET-BÉNARD. In Nederland leverden we  vooral Business to Business en hebben meerdere Champagneproeverijen mogen geven. Doel was altijd: Heel Nederland laten genieten van Champagnes van kleinere producenten. Niet 1x per jaar maar vooral door het hele jaar heen.

Samenwerken

Over de ChampagneVele Champagne huizen hebben we in 15 jaar aangedaan en vele soorten Champagne naar Nederland genomen om onze klanten mee te verrassen tijdens de proeverijen. Alleen COQUERET-BÉNARD was het huis waar we altijd trouw aan gebleven zijn. Het contact met vorige generatie producenten Claude en Michelle Coqueret is uniek te noemen. Het voelt als familie. Anne (dochter) en Julien (schoonzoon) zijn hun opvolgers en zetten deze relatie voort. Vertrouwen,  Vriendschap en Ambities hebben ervoor gezorgd dat we onze samenwerking hebben verdiept.

City Champagne is ontstaan toen broer Jeffrey de bedrijfsvoering kwam versterken. Het is uniek te noemen dat wij als Nederlandse ondernemers dit prachtige product mogen koppelen aan een eigen ontworpen etiket voor City Champagne. Alles geheel in overleg en samenspraak met Anne & Julien als gepassioneerde producenten.
Meer lezen over de Champagne

 

Vriendschap vertrouwen ambities

Liggen aan de basis van deze bijzondere samenwerking

Winkelwagen

Sorry, je moet 18 jaar zijn om de website te kunnen bekijken.
Kom je terug wanneer je 18 bent? Tot dan!

Je moet ouder zijn dan 18 om deze website te bekijken.
Ben jij 18 jaar of ouder?